Rafting na Hrvaškem

Rafting na Hrvaškem
Rafting na Hrvaškem
Rafting na Hrvaškem
Rafting na Hrvaškem
Rafting na Hrvaškem
Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem
  • Rafting na Hrvaškem

Rafting na Kupi

Reko Kupo v svojem toku krasi Gorski kotar, ki je obogaten tudi z možnostjo raftinga na tej čudoviti kraški reki. Rafting na reki Kupi je prilagojen za vse, od družin z otroki do zahtevnih pustolovcev. Rafting se začne iz Broda na Kupi, ki je oddaljen uro vožnje od Reke. Rafting vas vodi z veslanjem skozi čisto zeleno reko do okolnih peščenih in gramoznih rečnih plaž, kjer lahko dodatno uživate v kopanju in sončanju.

Rafting na Zrmanji

Ta prečudovita krška reka in njene travertin ovire, čudoviti slapi, veličastni kanjoni in kristalno čista voda idealni so za nepremagljivo avanturo raftinga na reki Zrmanji. Bodoči da reka Zrmanja spomladi in jeseni nabrekne, rafting takrat ponuja edinstveno izkušnj in v poletnih mesecih reka je mirna, vendar ne manj zanimiva. Do Zrmanje lahko pridete iz Pakoštana, Zadra in Biograda do Kaštela Žegarskega v bližini Obrovca in imate približno uro in pol vožnje.

Rafting na Cetini

"Zelena" dalmatinska reka in njen veličasten kanjon, gosti gozdovi, ki krasijo obalo Cetine, mlini na reki in jame vas bodo navdušili in odkrili čare te prečudovite reke. Rafting na Cetini je primeren za široko paleto obiskovalcev, od otrok od 12 let do zahtevnih pustolovcev, ampak pogoj je, da so vsi plavalci. Tisto, posebno v raftingu je da boste lahko raziskovali jame, skakali s pečin, se škropili pod slapom in pili izvirno vodo. Bližina Makarske in Splita zagotavlja večjo obiskanost Penšice, kjer se turneja začne.

Rafting na Dobri

70 km od Zagreba, na cesti Zagreb – Karlovac – Duga Resa, v bližini mesta Zvečaj lahko se spustite v edinstveno avanturo raftinga. V profesionalnih čolnih za rafting lahko sprejmejo do deset ljudi in vsaki čoln dobiva skipera , ki je zadolžen za varnost posadke. Vsi člani posadke dobijo čelado, veslo in plavalni jopič in na čolnu se nahaja nepremočljiva torba v kateri je fotoaparat, s katerim boste zagotovo hoteli posneti prečudovito naravo reke Dobre in tudi izkušnje raftinga.

Rafting na Mrežnici

Reka Mrežnica razen raftinga ponuja kajak in plovbo s kanujem. Da bi se odločili, kaj vam najbolj ustreza, vam svetujemo da se poskusite voziti v vsa tri plovila. Poleg obvladovanja slapov od Zvečaja do Generalskega stola kopanje v čisti zeleni vodi Mrežnici sestavni je del izleta. Reka Mrežnica vas bo navdušila s svojo čudovito naravo in vam se za vedno urezala v spomin.

Rafting na Uni

Rafting na reki Uni je posebno doživetje. Reka Una ponuja slape in do 20 m za pustolovce in adrenalinske odvisnike, vendar tudi mirne odseke za družine z otroki in tiste, ki želijo uživati v prečudoviti naravi. Na Uni so vam na voljo tri etape raftinga, za začetnike – rafting etapa R2 Kostela, za adrenalin zahtevne – rafting etapa Štrbački Buk in za adrenalinsko zabavo – rafting etapa R3 Kostela. Prečudovita narava in čista zelena voda vas bodo navdušili.

Prijava na Newsletter

Vpišite e-mail in prejemali boste naše novice

Partner HrvaškaApartmaji.SI

Hrvaška apartmaji

Izdelava spletnih strani WEB Marketing - Upravljanje s spletnimi stranmi EasyEdit CMS