Naš tim

Naš tim je sestavljen iz strokovnjakov s področja marketing, računalništva in lingvistike (prevajalci). VIP-apartmani.hr imajo skupaj 23 sodelavca, nekateri so neposredno zaposleni in nekateri za VIP-apartmani.hr delajo kot neposredni parnerji.

Cilj naših delavcev in sodelavcev je maksimalno poenostaviti gostom iskanje ustrezne nastanitve na Hrvaškem in spojiti gosta neposredno z najemodajalcem. Prav tako, nam je zelo pomembno, da naši najemodajalci bodo prav tako zadovoljni s storitvijo, ki jo mi ponujamo, zaradi tega delamo vsakodnevno za izboljšanje kakovosti storitev v obliki predlogov in sugestij in pri tem smo vam vedno na razpolagi, vedno nas lahko kontaktirate preko emaila ali telefona. Dodatno se trudimo seznaniti naše najemodajalce glede novic v zvezi z zakoni, ki se vsakdnevno spreminjajo, ter im pomagati da delajo v skladu z njimi.
Prepričani smo, da je najbolj pomembno preučiti trg, prilagoditi se našim gostom in našim najemodajalcem in sicer vse za promocijo Hrvaškega turizma v državi in v tujini.

Dragi naši gostje in najemodajalci, pišite nam, vsak vaš predlog in komentar nam je dobro došel in mi se bomo poskušali maksimalno potruditi, da sčasoma implementiramo vaše potrebe. Zahvaljujemo vam se, da ste obiskali našo spletno stran za rezervacijo nastanitve na Hrvaškem in za promocijo svojih nastanitvenih zmogljivosti!

Naziv in sedež firme:

ADMIN obrt, Vl.Marina Nogalo
Marinci 68, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
OIB: 68675179764

Nazivi naših spletnih strani za oglaševanje zasebne nastanitve:

www.vip-apartmani.hr
www.vip-apartmaji.si
www.vip-appartamenti.it
www.vip-ferienwohnungen.de
www.vip-apartamenty.pl
www.vip-apartmany.sk

www.hrvatskaapartmani.hr
www.apartments385.com
www.hrvaskaapartmaji.si
www.horvatorszagapartmanok.hu
www.croaziavacanza.it
www.ferienwohnungkroatien24.de
www.chorwacja-wczasy.com.pl
www.apartmany385.cz
www.croatiaapartamente.ro
www.kroatieappartementen.nl
www.horvatiaapartamenti.ru
www.croatieappartements.fr
www.chorvatskoapartmany.sk

Prijava na Newsletter

Vpišite e-mail in prejemali boste naše novice

Partner HrvaškaApartmaji.SI

Hrvaška apartmaji

Izdelava spletnih strani WEB Marketing - Upravljanje s spletnimi stranmi EasyEdit CMS