Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem

Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem
  • Najlepše gramozne plaže na Hrvaškem

Gramozne plaže v Istri

Plaža 'Ambrela' u Puli

V bližini Pule se nahaja plaža Ambrela, na samem vhodu v turistično območje Verudela, plažo krasi Modra zastava. Postopen vstop v morje idealen je za družine z otroki in varnost plaži daje tudi to ker jo reševalci nadzorujejo in ker je ograjen prostor za kopanje. Na plaži lahko najamete ležalnike in senčnike ter pedaline, jet ski ali poskusite se voziti na banani in tubi. Otrokom je dostopno otroško igrišče, iceberg, trampolin in zabaviščni park. Na plaži se nahajajo kafiči, restavracije, fast foodi, kjer se lahko okrepčate.

Plaža ' Sol Polynesia' le 2km od Umaga

V naselju Katoro se nahaja plaža Sol Polynesia oddaljena 2 km od Umaga. Plažo krasi Modra zastava. Posebnost plaže Sol Polynesia je da se v bližini nahajata dva bazena obdana z travnatimi tereni, ki so primerni za igranje nogometa in badmintona. Na plaži lahko uživate v baru in restavraciji. Položen vstop v morje idealen je za družine z otroki in za invalide je prav tako zavarovan dostop do morja. Od športnih aktivnosti lahko igrate odbojko na mivki, tenis, picigin, namizni tenis in mini golf. Na plaži lahko najamete senčnik in ležalnik, dostopni so vam prhi in kabine za preoblačenje.

Mestno kopališče Poreč v Poreču

mestno kopališče porečKilometer južno od centra Poreča nahaja se Mestno kopališče Poreč, ki ga krasi Modra zastava. Plažo nadzorujejo reševalci in za invalide je prav tako zavarovan dostop do morja. Fini drobni pesek in položev vstop v morje idealen je za družine z otroki, ali za ljubitelje picigina. Na plaži lahko igrate odbojko in vaterpolo, osvežite se lahko v bližnjih kafičih. Na plaži lahko najamete ležalnik in senčnik, ter so vam dostopni prhi. Tisti bolj pogumni lahko poskusijo smučanje na vodi in lahko najamejo rekvizite za vodne športe.

Gramozne plaže na Kvarnerju

Plaža 'Sunčana uvala' le 5min vožnje od Malega Lošinja

V Sunčani uvali v bližini Malega Lošinja nahaja se istoimenska plaža Sunčana uvala. Plažo krasi Modra zastava. Na plaži lahko najamete senčnike in ležalnike, dostopni so vam prhi, kabine za preoblačenje, toalet, trgovina z živili in trgovina z opremo za vodne športe. Položen vstop v morje idealen je za družine z otroki in vsi ljubitelji aktivnosti lahko poskusijo jet ski, odbojko na mivki, tenis, vožnjo pedalin, smučanje na vodi in jadranje. Na plaži so vam dostopni kafiči in restavracije.

Vela plaža' v Baški na otoku Krku

Na južnem delu otoka Krka nahaja se nadaleč znano turistično središče Baška in njena Vela plaža nagrajena je z Modro zastavo. Plaža je idealna za družine z otroki s svojim blagim in s položnim vstopom v morje. Na plaži so vam dostopni prhe, kabine za preoblačenje, najem senčnika in ležalnika. Otroci lahko uživajo v zabaviščnem parku, icebergu, aguaganu, trampolinu, toboganu in otroškem igrišču, medtem ko odrasli lahko preizkusijo jet ski, parasailing, vožnjo na banani in tubami, smučanju na vodi, potapljanju in jadranju. Okoliški kafiči in restavracije imajo bogato in raznoliko ponudbo.

V Opatiji plaža 'Slatina'

Opatija – mesto z najdaljšo turistično tradicijo na Hrvaškem in njegova plaža Slatina idealno so se vključile v secesijska pročelja, ki jo obkrožajo. Plaža se nahaja v samem centru Opatije in betonske plošče so idealna mesta za ležalnike in uživanje v morju in soncu. Plaža ima dober pristop morju in krasi jo Modra zastava. Velika izbira kafičev in restavracij vzdolž plaže in borovega gozda okoli plaže vam ponuja osvežitev in sprostitev. Plaža živi tudi ponoči, ko se na njej odvijajo različne kulturno – zabavne prireditve.

Plaža 'Kačjak' v Dramlju zraven Crikvenice

plaža kačjak dramaljV bližini Crikvenice, v majhnem turističnem mestu Dramlju nahaja se plaža Kačjak. S položnim vstopom v morje idealna je za družine z otroki, in varnost zagotavlja reševalna služba. Na plaži lahko najamete pedaline, senčnike in ležalnike, dostopni so vam prhi in kabine za preoblačenje, ter toalet. Na plaži lahko igrate odbojko na mivki, mini golf in namizni tenis. V bližini plaže se nahajajo kafiči, slaščičarnice, palačinkarnica in restavracije, kjer boste lahko uživali v domačih specialitetih. V parku so številne trim steze.

Gramozne plaže v Dalmaciji

'Plava plaža' v Vodicah

V eni od najbolj atraktivnih turističnih destinacij Vodice nahaja se 4 km dolga plaža Plava plaža, ki jo krasi Modra zastava. S svojim blagim in s položnim vstopom v morje plaža je idealna za družine z otroki. Na plaži lahko najamete senčnike, ležalnike, dostopni so vam prhe, kabine za preoblačenje, kiosk, toalet, trgovina s potrebščinami in opremo za vodne športe. Številne aktivnost so dostopne tudi za otroke in za odrasle in v znanem Hookah baru zabava traja do zgodnjih jutranjih ur. Zabavate se lahko z igranjem odbojke, jadranje, z vožnjo na tubi ali banani, parasailing, jet ski in številnimi drugimi dejavnostmi.

Plaža 'Punta rata' v Brelih na makarski rivieri

Na makarski rivieri v turističnem atraktivnem središču Brela nahaja se plaža Punta rata, ki jo krasi Modra zastava. Prečudovit okrogli kamen in toplo morje so popolna izbira za družine z otroki. Na plaži lahko najamete senčnike in ležalnike, dostopni so vam prhi in toalet. Lahko se osvežite v kafičih, restavracijah, slaščičarnah in barih na plaži. Vsem, katerim kopanje in sončanje ni dovolj lahko poskusijo odbojko na mivki, tenis, jet ski, parasailing, mali nogomet, vožnjo na banani ali tubi ali si najamete pedalino.

V Dubrovniku plaža 'Bellevue'

plaža bellevue dubrovnikV skalnatem zalivu našega bisera turizma Dubrovnika in pod istoimenskem hotelu nahaja se plaža Bellevue. Bodoči, da se nahaja med skalnate pečine, senca jo zakrije v zgodnjih popoldanskih urah tako da za uživanje v soncu svetujemo odhod dopoldne ali zgodaj popoldne. Na plaži lahko najamete ležalnike, senčnike, pedaline in jet ski, ter se lahko osvežite v bližnjih lokalih in restavracijah. Atrakcija te plaže je tekmovanje iz amaterskega vaterpola "divja liga", ki se organizira sredi poletja in jo obišče prek 30 000 ljudi.

Plaža 'Zlatni Rat' v Bolu na otoku Braču

Na južni obali otoka Brača, v Bolu, nahaja se plaža Zlatni rat – simbol hrvaškega turizma. Posebnost te plaže je prodnati rt (vojna), ki se razteza navpično približno 500 m v čisto in prozorno morje in svoj oblik spreminja pod vplivom vetra in valov. Zaradi ugodnih vetrov na plaži se nahaja šola surfanja in šola potapljanja vas vabi raziskovati atraktivno podmorje. Na plaži se lahko osvežite v kafičih in restavracijah in zabava se nadaljuje pozno v noč. Zaradi svojih atraktivnih vsebin plaža je primerna tudi za družine z otroki, samske, pustolovce ter za mlade ljudje, ki si želijo dobro zabavo.

Prijava na Newsletter

Vpišite e-mail in prejemali boste naše novice

Partner HrvaškaApartmaji.SI

Hrvaška apartmaji

Izdelava spletnih strani WEB Marketing - Upravljanje s spletnimi stranmi EasyEdit CMS