Kolesarjenje na Hrvaškem

Kolesarjenje na Hrvaškem
Kolesarjenje na Hrvaškem
Kolesarjenje na Hrvaškem
Kolesarjenje na Hrvaškem
Kolesarjenje na Hrvaškem
Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem
  • Kolesarjenje na Hrvaškem

Kolesarske steze v Istri

V Istri obstajajo številne kolesarske steze, ki vas vodijo skozi slikoviti kraj o čem pričajo legende tega kraja.
Na področju Umaga in Novigrada se lahko odpeljete skozi številne kolesarske poti, kot so Blago umaške riviere, Steze istrske malvazije, Riviero okusa in tradicije in dr. Na področju Poreča, Rovinja, Labina in Rabca so vam na voljo številne kolesarske steze kot so 15. etapa Giro d' Italia, Steza sv. Eufemije, Steza Bistrooke Lucije in druge in v Vrsarju popeljite se po Casanova stezi. Ne samo ob obali in okoli nje, Istra ponuja tudi kolesarske steze v notranjosti, ki vam bodo še bolj dočarale ta "zeleni" polotok in pojdite na Zvjezdano, Glagoljaško ali Vilinsko kolesarsko stezo.

Kolesarske steze na Kvarnerju

Na področju Kvarnerja na voljo vam je 19 kolesarskih stez. S kolesom lahko obiščete riviero Opatija (steza Starim mestom Liburnije), reško področje (steza okoli izvira Rječine), riviero Crikvenica (steza Pitomim v zaledju crikveniške riviere) in riviero Novi Vinodolski (steza Vinodolske regije). Posebno doživetje narave vam bo ponudila 85 km dolga kolesarska steza po Gorskem kotarju imenovana Velika tura Gorskim kotarjem. Kolesarske steze po otokih Rab (steza Loparom na otoku Rabu), Krku (steza Dolinama in vzpetinama otoka Krka), Lošinju (steza Otokom Lošinj) in Cresu (steza Hrptom otoka Cresa) ponujajo kolesarjem posebne pejsaže in nekatere steze kot na otoku Lošinju namenjene so "mountain bikerima" in vse steze ponujajo kombinacijo tudi za izkušene kolesarje in tudi za kolesarje začetnike.

Kolesarske steze v Dalmaciji

Na območju Zadra vam je na voljo 19 kolesarskih stez, ki so vglavnem asfaltirane in tudi makadam (npr. steza Benkovac – Skradin, Dišeča polja po okolici kraljevskega Nina, Panorama Zadarskega kanala in prečudovita obala in številne druge). Na območju Šibenika obstajajo 3 kolesarske steze (steza Muna – Mikavica, steza Muna – Zvizdulje, Panoramska steza ob Parku narave Vransko jezero) in na področju Dubrovnika na razpolagi so vam 22 kolesarskih stez, ki lahko zadovoljijo vse okuse (npr. steza skozi Donjo bando in Konavsko polje, steza Lumbarda, Maslinici, Plava oaza in številne druge). Želite posebno doživetje, odpravite se na Velebit po njegovih številnih kolesarskih stezah, ali na vožnjo po Parku narave Biokovo.

Prijava na Newsletter

Vpišite e-mail in prejemali boste naše novice

Partner HrvaškaApartmaji.SI

Hrvaška apartmaji

Izdelava spletnih strani WEB Marketing - Upravljanje s spletnimi stranmi EasyEdit CMS