Hrvaška FKK – nudistične plaže

Hrvaška FKK – nudistične plaže
Hrvaška FKK – nudistične plaže
Hrvaška FKK – nudistične plaže
Hrvaška FKK – nudistične plaže
Hrvaška FKK – nudistične plaže
Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže
  • Hrvaška FKK – nudistične plaže

FKK plaža 'Konversada' v bližini Vrsarja

Južno od Vrsarja, na vhodu v Limski kanal nahaja se nudistična plaža Konversada z istoimenskim avtokampom in turističnim naseljem. Odvisno, če imate radi peščeno, skalnato ali betonsko plažo, tukaj imate možnost uživati v vseh tri vrstah. Plaža je nagrajena z Modro zastavo in ponuja veliko izbiro dodatnih vsebin tudi za otroke in odrasle.

Otok Rab – plaža 'Sahara' v Loparju

V Loparju na otoku Rabu, nedaleč od nadaleč znane loparske Rajske plaže nahaja se nudistična plaža Sahara. Do plaže lahko pridete peš po označeni poti ali s čolnom. Plaža je peščena in razkošje zelenila okoli plaže zagotavlja ugodno senco. Plaža ne ponuja nobenih vsebin, razen čolna, ki vam na plažo pripelje sadje, pijačo in hrano.

FKK kamp 'Monsena' pri Rovinju

fkk kamp monsena rovinjPlaža kampa Monsena nahaja se nedaleč od Rovinja ponuja vse posebnosti enega nudističnega kampa. Plaža Monsena je znana kot ena izmed najbolj popularnih gay plaž v Evropi. Če „brijete“ na „swing“ s svojo polovico, potem vas bo razveselila plaža Monsena.

Nudistične plaže na otoku Krku

FKK Njivice

V istoimenskem kampu v Njivicah na otoku Krku, 12 km od Krčkega mosta, nahaja se divja nudistična plaža Njivice. Na pet kilomtrov od plaže lahko uživate v deset gramoznih plaž.

FKK Rajska plaža v Malinski

Nudistična plaža v Malinski pogosto imenovana Rajska plaža. Do plaže prihajate po kamniti poti in bodoči da na plaži in poti nima nobenih spremnih vsebin, priporočamo vam da si vzamete potrebne stvari s seboj.

FKK Plaža 'Konobe' v Punatu

3 km od Punata na otoku Krku se nahaja nudistična plaža Konobe in istoimenski kamp. Kamp in plaža ponujajo številne vsebine tako da se lahko sprostite in uživate v lepoti morja in senci okoli plaže. Plaža je gramozna in nagrajena je z Modro zastavo.

FKK Plaža 'Bančuluka' v Baški

V bližini Baške na otoku Krku nahaja se nudistična plaža in istoimenski kamp Bančuluka. Plaža je gramozna in obdana z borovim gozdom. Bližina kampa omogoča zabavne vsebine, ter restavracijo in trgovino.

FKK plaža 'Iza Andrije' v Tisnem na Murterju

fkk plaža iza andrije tisno otok murterPlaža Iza Andrije dobila je ime po cerkvi sv. Andrije iza katere se nahaja. Na plaži v Tisnem se prihaja s sprehodom skozi borov gozd. Plaža je obdana s senco stoletnih borovcev, tako da boste osvežitev našli tudi na plaži in ne samo v kristalno čistem morju.

Nudistične plaže na otoku Hvaru

FKK plaža 'Jerolim'

Plaža sveti Jerolim je na istoimenskem otoku blizu otoka Hvara v arhipelagu hvarskih Paklenih otokov. CNN je plažo Jerolim izabral za nudistično destinacijo številka 1 v svetu. Kristalno čisto morje, skalnata obala in senca borovcev vas kličejo da se prepričate.

FKK plaža 'Stipanska'

Na otočku Marinkovac, ki je eden od Paklenih otokov nahaja se nudistična plaža Stipanska. Plažo je mogoče doseči s taxi ladjo od otoka Hvar ali zasebnim čolnom. Plaža je prodnata in skalnata, za razliko od drugih nudističnih plaž na plaži se nahajajo tuši, trgovina in restavracija.

Fkk plaža v Makarski – 'Nugal'

Skozi Park Osejeva boste prišli do plaže Nugal na makarski rivieri, v bližini Tučepa. Na plaži nima spremnih vsebin in si vse potrebno morate vzeti s seboj. Plaža je gramozna in ponuja zasebnost, ter možnost uživanja v soncu in morju.

V Brelima Fkk plaža Vrulja

fkk plaža vruljaV bližini Brela, na makarski rivieri se nahaja nudistična gramozna plaža Vrulja. Na plaži nima spremnih vsebin razen sence borovcev. Dostop do plaže ni zelo enostaven, zaradi čeri, katerima je obdana in vam je najbolj enostavno na plažo priti z ladjico iz Brel ali iz Piska.

Nudistične plaže v Dubrovniku

FKK plaža 'Proizd'

Na vhodu v Velo Luko na otoku Korčuli nahaja se otoček Proizd s svojo prečudovito gramozno in skalnato nudistično plažo. Beli kamenčki ponujajo neverjetne tirkizne prizore morja. Celoten otok, razen na zahodnem delu nudistični je raj.

Fkk plaža 'Lokrum'

fkk plaža lokrum dubrovnikNa južnem delu otoka Lokruma nahaja se nudistična plaža. Plaža je oddaljena le 5 minut hoje od pristanišča. Lokrum ponuja razen nudističnih plaž tudi samotne stene na katerih lahko uživa v miru in zasebnosti. V središču otočka se nahaja restavracija in z ladjo iz Dubrovnika zagotovljen je prevoz večkrat na dan.

Fkk plaža 'Plat'

Dvanajst kilometrov južno od Dubrovnika skrita med skalami nahaja se gramozna nudistična plaža Plat, ki vam zagotavlja pobeg od vrveža in zasebnosti. V bližini plaže se nahajajo prhe in restavracije, ki vas bodo osvežile v poletni vročini.

Prijava na Newsletter

Vpišite e-mail in prejemali boste naše novice

Partner HrvaškaApartmaji.SI

Hrvaška apartmaji

Izdelava spletnih strani WEB Marketing - Upravljanje s spletnimi stranmi EasyEdit CMS